5 tapaa päästä eroon ryppyistä

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ennenaikaiseen ihon vanhenemiseen ja ryppyjen esiintymiseen. Väärä ruokavalio, lisääntynyt stressitaso, ihon altistuminen UV-säteilylle ja heikko unen laatu. Kaikki tämä aiheuttaa sen, että ensimmäiset ikääntymisen merkit saattavat näkyä paljon nopeammin kuin biologinen ikä. Myös kypsissä ihmisissä voit vastustaa uusien ryppyjen syntyä ja syventää olemassa olevia, eikä Botoxia mainita täällä. Joten mitkä ovat 5 tapaa päästä eroon ryppyistä?

Ensinnäkin huolehdi ihosta sisäpuolelta

Ennen kuin siirryt olemassa oleviin ryppyihin terävämpiin arsenaaleihin, varmista, että uusia ei tule näkyviin. Muista puhdistaa sebum ja iho joka päivä, koska ne ovat liittoutuneita vapaita radikaaleja, jotka nopeuttavat ihon vanhenemista sekä ryppyjen ulkonäköä. Käytä myös tasapainoista ruokavaliota, runsaasti vihreitä ja punaisia ​​vihanneksia, runsaasti E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka ovat liittolaisia ​​ryppyjen torjunnassa. Nuoren ja terveellisen ihon lähde syö muun muassa päivittäistä ruokavaliota tomaatteja, porkkanoita, pinaattia, persiljaa, saksanpähkinöitä ja auringonkukansiemeniä. Et voi myös unohtaa asianmukaista kastelua. Juotava oikea määrä vettä takaa asianmukaisen veden ja lipidihoidon ylläpitämisen iholle, mikä on suojaava este ja vaikuttaa sen riittävään joustavuuteen.

Käytä ravitsevaa päivä- ja yövoidetta

Kosteuttavan kerman käyttö sopivan kosteuden sisältä voi myös olla sopiva ase ryppyjen torjunnassa. Jos olet jo nähnyt ensimmäiset ikääntymisen merkkejä, valitse voiteet, jotka eivät ainoastaan ​​kosteuttavia, vaan myös tasoittavat ja vahvistavat ihoa. Rypytelakka koostuu usein hyaluronihaposta, mutta myös muista arvokkaista ainesosista. Hyvä tapa viivyttää ikääntymisprosessia on luontaisten voiteiden käyttö, jotka sisältävät arvokkaita kasviöljyjä, jotka vaikuttavat vanhenemisprosessien viiveeseen ja läpäisevät ihon hydrolipidikerrosten läpi. Näihin kuuluvat muun muassa argan-öljy tai jojoba. Usein luontaiset voiteet sisältävät myös ksylitoli-koivuja, joka suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Tietenkin, ryppyjä voiteet voivat myös sisältää retinolia, joka ei kuitenkaan sovellu mihinkään ihoon, koska se voi aiheuttaa ärsytystä. Epämiellyttävien vaikutusten välttämiseksi on ensin käytettävä kosteuttava kerma.

UV-suoja

UV-säteilyyn vaikuttaa myös ryppyjä, joten niiden muodostumisen kiihdyttämiseksi ei välttämättä tarvitse käyttää UV-suodattimia tai voiteita. Talvella sinulla on varaa 15 SPF -suodatin, kun taas kesällä sen on oltava vähintään 25 SPF. Et voi unohtaa aurinkolasien käyttämistä, koska silmäpalkkaus edistää parvekkeiden muodostumista.

Phototherapy ja Botox – miten päästä eroon ryppyistä

Tehokas tapa torjua ryppyjä voi olla kevytterapia, jota käytetään kauneushoitoloissa. Actinoterapia stimuloi soluja tuottamaan kollageenia, joka vaikuttaa merkittävästi ryppyihin ja ihon kiinteytymiseen. Se on vaihtoehtona botoxille, joka tunnetaan ja käytetään usein kypsän ikäisten naisten keskuudessa. Botuliinitoksiinin injektointi turvallisissa annoksissa on luonnollisesti erittäin tehokas. Sinun tulee kuitenkin valita todistettu esteettinen lääkekaappi ja lääkäri, jolla on satoja hoitoja takana. Huonosti tehty, se voi halvaantua joitain kasvojen lihaksia.

Soveltuu naamioihin

Monet ihmiset ryppyjen torjunnassa käyttävät itsestään valmistettuja maskeja, esimerkiksi jogurtista ja kurkusta, banaaneista, öljystä tai riisistä. On vaikea arvioida niiden tehokkuutta, mutta luonnolliset koostumukset, jotka ovat varmasti sopivia, voivat myös ruokkia ja kosteuttaa ihoa kunnolla.

Rypistysten torjunnan tulisi olla kattavia sisä- ja ulkopuolelta. Vain tämä toimenpide voi antaa sinulle mahdollisuuden nauttia nuoremmasta ihosta. Siksi kannattaa käyttää hyväksi todettuja ja vahvistettuja menetelmiä ikääntymisen merkkien poistamiseksi.