Hiustenlähtöä naisilla

Hiustenlähtö on ongelma, joka vaikuttaa paitsi miehiin myös naisiin. Joka päivä menetämme noin 100 hiuksia, mikä on normaalia tietenkin, mutta kun hiukset putoaa hoitaa kourallinen, sinun pitäisi miettiä, mikä on aiheuttanut tämän ja miten estää tämän väistämätön prosessi. Mistä syistä hiukset voivat pudota ja mitä pitäisi näyttää kaljuuntumiselta naisilla?

Hiusten kasvun kierto

Karvatupet kaikki naiset ovat kausivaihtelua ja toistuvia muutoksia kasvuun harjaskimput tapahtuu neljässä toistuva peräkkäisessä vaiheessa, joista voidaan mainita anagen (kasvuvaihe), catagen (siirtymävaihe), telogen (lepovaihe) ja egzoegn (vapautumisen vaihe flat) . Tilanteessa, jossa noin 100 karvaa menetetään joka päivä, sinun ei pidä huolehtia siitä, koska se on täysin luonnollinen prosessi, joka liittyy edellä mainittuihin vaiheisiin. Kuitenkin, jos hiukset putoavat suuria määriä, on asianmukaista hoitoa ryhdyttävä, mutta meidän on harkittava, mikä voi aiheuttaa liiallisen hiusten menetyksen.

Syyt liialliseen hiustenlähtöön naisilla

Hiukset voi pudota eri syistä, mutta joukossa, jotka näyttävät todennäköisimmin mainitaan erityisesti voimakas stressi, historia tartuntatauti, masennus, aiemmat toiminnot, tiettyjen lääkkeiden tai laihtuminen prosessi, joka voi liittyä liian vähän rautaa ja vitamiineja ryhmä B päivittäisessä ruokavaliossa. Monet naiset voivat myös käsitellä ns alopecia areata eli tilanne, jossa hiukset putoavat tietyllä alueella, toisin sanoen pään takaosassa tai yläosassa. Vielä äskettäin uskottiin, että tällä alopekillä on neuroottinen tai geneettinen tausta, mutta lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että se johtuu pääasiassa autoimmuunisairauksista. Naisille, liiallinen hiustenlähtö voi myös liittyä hormoneihin, erityisesti vaihdevuosien aikana, kun on kyse hypothyroidismista tai yliaktiivisesta kilpirauhasesta tai raskauden aikana. Hiusten palaminen on myös haitallista vaikutusta hiusten kuntoihin, säikeiden usein värjäämiseen (erityisesti niiden valkaisuun) ja myrkyllisten aineiden esiintymiseen elimistössä.

Kaljuuntuminen

Hiusten menetyksen estämiseksi edellä mainitut tekijät olisi poistettava ensinnäkin, minkä ansiosta hiusten tila varmasti paranee merkittävästi. Lohkojen liiallisen menetyksen torjunta tulee edetä kaksisuuntaisesti, nimittäin sisäisesti ja ulkoisesti. Sen olisi siis huolehtia asianmukaisesta ruokavalio sisältää runsaasti biotiinia, B-vitamiinia ja rautaa, lisäämällä päivän menu hiiva, rasvainen kala, sekä teen nokkosta ja korte. Mitä tulee hoitoon hiustenlähtöä naisilla ulkoisesti, sen pitäisi päästä erityinen ampullin, shampoot, hoitoaineet ja maskit hiustenlähtöön, jotka voidaan helposti ostaa milloin tahansa apteekki ja apteekki. Jos tämän jälkeen ilmenee neuvot eivät huomaa mitään vaikutuksia, sinun pitäisi mennä ihotautilääkäri, joka jälkeen diagnoosi syy toteuttaa asianmukaista hoitoa muodossa erikoistuneiden wcierek saatavilla ainoastaan ​​reseptillä.