Kuorsaus – syyt, hoito

Kuorsaus on jotain, jota monet ihmiset eivät liity tautiin tai vakaviin terveysongelmiin, tai pikemminkin vain nukkumisongelmiin – niin hermoille kuin ympäristöllekin. On selvää, että 10 prosenttia väestöstä kuolee, joista 80 prosenttia on miehiä. Lääkäreiden mukaan useimmat kuorsaavat ihmiset tekevät niin niin sanottua fysiologista tapaa, eivätkä ne ole haitallisia terveydelle. Vakava ongelma voi kuitenkin olla se, että ihmiset, jotka jäävät yhteen kuorsauspotilaaseen, koska kuorsaan suuhun tulevan äänen arvioidaan saavuttavan jopa 90 desibeliä.

Mitkä ovat kuorsauksen syyt?

Vaikka monet ihmiset kamppailevat tämän sairauden kanssa, harvat ihmettelevät, mikä on syy. Tätä ei kuitenkaan pidetä taudina, vaan vain koska ilmavirta on heikentynyt kurkun kautta. On kuitenkin olemassa tilanteita, joissa kuorsaus muuttuu patologiseksi ja sillä on kielteinen vaikutus terveyteen – puhumme niin sanotun apnean ilmestymisestä ja siten ilmavirran puutteesta kurkunpään kautta. Tällainen tila esiintyy usein ihmisillä, joilla on nenän septumikäyrä, pitkänomainen pehmeä suulake tai suurentuneet risat sekä erilaiset muut hengitysteiden rakentamiseen liittyvät poikkeavuudet. On syytä huomata, että tämän ehdon useammin kamppailee ihmisiä, jotka ovat lihavia, ylipainoisia tai kärsiä esimerkiksi korkeasta verenpaineesta postmenopausaalisilla naisilla, ja myös ne, jotka käyttävät runsaasti alkoholia aikaisemmin.

Mitkä ovat tehokkaita tapoja kuorsauksen hoidossa?

Tässä tapauksessa, kun ei ole mitään erityistä syytä kuorsaamiseen, yksinkertaiset tavat voivat olla tehokkaita, kuten menettää muutama kilogramma tai yksinkertaisesti välttää kulutuksen merkittäviä määriä alkoholia juuri ennen lepoaikaa. Mielenkiintoinen seikka on se, että samanlainen vaikutus, kun se tulee kuorsauksen unilääkkeet myös aiheuttaa samanlaisia ​​vaikutuksia kuin edellä mainitut tekijät ovat savukkeita – ja niin olisi poistettava, jotka edistävät terveyttä ja syvän unen sekä itsesi ja ne, ympäristöstä. Mielenkiintoista, erittäin suuri vaikutus siihen, joku kuorsaa vaikuttaa myös asentoon, jossa se nukkui, siinä tapauksessa, että joku nukkuu selällään ovat todennäköisesti kuorsaus, ja kohteita, kuten sivulle tai vatsa auttaa minimoidaan näiden epämiellyttäviä oireita . On myös syytä korostaa, että sinun on aina kohdeltava jopa hengitystiet ja muut hengitysteiden tulehdukset loppuun asti, mikä antaa vaikutelman siitä, että se ei ole vaarallista. Kun kyseessä on naisia, se tapahtuu niin, että kuorsaus tapahtuu vaihdevuosien jälkeen, joten hoito on toteutettava tässä muodossa hormonikorvaushoito ja ravintolisistä progesteronia, joka stimuloi lihaksia kurkusta. Siinä tapauksessa, kun happipitoisuus on väärästä rakentaminen hengitysteiden, mukaan lukien esimerkiksi kaarevuus osion – liuos on tehokas kirurginen toimenpide, joka poistaa tämän ongelman.

Jos joku kuorsaa se varmasti olisi puututtava siihen, mitä hänen tapauksessaan, se voi aiheuttaa, on siis yksin tai avulla asiantuntija löytää syy ja poistaa se, koska tämä elämä voi olla helpompaa ja hauskempaa, niin henkilö, joka kamppailee sen kanssa sekä ympäristöä.