Nivelkipu – yleisimpiä syitä

Väärä asento, liukuminen ja pitkään oleskelu samassa paikassa, pääasiassa istuen, aiheuttaa selkärangan kipua ja tulehduksen muodostumista. Jos niveltulehdus nikamien voimme saavuttaa erittäin epämiellyttävä vaiva muodossa vahva, kującego kipu, joka säteilee pitkin lanne-ristinikaman, pakarat, lonkan, reiden takaosassa jalan, kunnes jalka. Kipu lamauttaa lihaksia ja vaikeuttaa tai mahdotonta kävellä. Tämä on irakian lyhyt ominaisuus.

Irakatiikka – akuutti selkäydinherna

Ihottumattoman hermon vaurioituminen johtuu levyn katkoksesta tai lisääntyneestä fyysisestä ponnistuksesta. Ihmiset, jotka eivät olleet koskaan harjoitellut ja yhtäkkiä alkaa intensiivinen maratonia tuomita paitsi niveltulehdus polven, mutta myös nikamien. Kaikki toiminnot on suoritettava pään ja kohtuudella, koska äkillinen ja hyvin raskasta kuormitusta selkärangan vaikuttaa pullollaan piireissä ja muodostumista tulehdusta.

Kuinka puolustaa islaksia vastaan?

Jotta ei aiheuta akuuttia niveltulehdus selkärangan alaosan tyrä pitäisi välttää äkkinäisiä liikkeitä, äkillinen luonnotonta herääminen ja vaihtavat paikkaa. Älä ylikuormita kuljettamalla liian raskaita laukkuja tai reput. Jos työskentelet istuma-asennossa, sinun on otettava lyhyet tauot aina ja sitten ja tehdä jopa venytysharjoituksia. Spastisuus on myös selkärangan taakka, joka aiheuttaa degeneratiivisia muutoksia nivelissä. Sen vuoksi meidän on huolehdittava siitä, ettei lisätä ylimääräistä painolastia hänelle ja jos ruokavalioon ei sovelleta ankaria liikunta ja vähitellen ja parhaita ohjauksessa ammatti lisää taakkaa. Lisäksi sinun pitäisi syödä hyvin ja antaa keholle kaikki tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit ja makro- ja mikroelementit. Myös unen laatu on erittäin tärkeä. On tunnettua jo pitkään, että liian pehmeän patjan nukkuminen on selkärankaa epäterveellinen. On välttämätöntä antaa hänelle kaikkein pystyssä asennossa unen aikana, toisin sanoen nukkua parhaiten tasossa ja takana. Tietenkin tiedetään, että kehon asento muuttuu toistuvasti unen aikana, joten on tärkeää valita oikea patja.

Jos olemme kärsineet rappeuttavista kipuista, olisiko luovuttava liikunnasta?

Riippumatta iästä, tulehduksen kovettumisen jälkeen normaali aktiivisuus olisi suoritettava. On urheilun arvoista. Hyvä valinta ikääntyvien ihmisten nivelten vahvistamiseen on nordic walking. Kollageenin luonnollinen menetys voidaan korvata vain fyysisellä aktiviteetillä ja tasapainoisella ruokavaliolla. Myös pyöräilyyn ja uintiin kannattaa syödä, sillä sillä on hyvä vaikutus lihaksisiin ja niveliin. Tietenkin, jos et ole ennen ollut fyysisesti aktiivinen, sinun ei pitäisi aloittaa pyöräily- tai uimamaratoneilla. Ennen liikuntaa, et voi unohtaa verryttely, koska se voi suojella meitä yhä ongelmia lihaksia ja niveliä, jotka zakwasami ja tulehdusta.