Tapoja Kiinteä ja täyteläisemmät rinnat

Kaunis rintakuva on käytettävissä jokaiselle naiselle. Sopivan hoitokäsittelyn ja rintaliivien oikean valinnan ansiosta se voi olla houkutteleva, luja ja terveellinen.

Itsetutkimus tai hieman huolehtiminen

Kaunis rintakuva on terve rintakehä, joten päivittäisen rutiinin pitää seurata, koskettaa ja tutkia rintoja. Rinnan ja syylien muutokset näkyvät helpommin, jos testi suoritetaan samana päivänä kuukauden ajan. Paras aika kuukautiskierroille on ajanjakso, joka alkaa 6-10 päivän syklin ajasta. Tämä on tärkeää, koska rinnat tällä lyhyellä ajalla ovat pehmeitä ja samalla herkkiä kosketukselle. Niiden naisten osalta, jotka ovat vaihdevuosien aikana ja niillä, jotka ovat käyneet läpi sen, päivän valinta ei ole väliä – se voi olla mikä tahansa kuukausi. Rintatutkimus on toimintaa, jota jokainen nainen ei pidä laiminlyödä. Sen ansiosta on mahdollista havaita syöpävaurioita aikaisin. Vain muutaman minuutin kuluttua nähdään, onko kaikki hieno ja rinnat ovat turvallisia ja terveitä. Tärkeimpiä kohtia kiinnittää huomiota ovat ihon ulkonäkö, rinnan muoto sekä syylien kunto (ne antavat nestettä) ja muutokset, jotka ovat havaittavissa kosketuksen alla, esim. Luonnottoman paksuuntumisen. Kaikki epäilykset tulee kuulla lääkärisi kanssa. Älä unohda mammografiasta ja ultraäänestä ja säännöllisistä vierailuista gynekologille.

Mikä tekee rintakuva näyttävämmäksi ja täyteläisemmäksi on myös hieronta. Ihon ympärillä oleva nainen ei pidä kuumaa vettä, koska se tuhoaa sen suojaavan lipidikerroksen. Siksi hän rakastaa vuorottelevaa kuumaa ja kylmää hierontaa vesivirralla. Ohjaa suihkutulpan virtausta rintaan, voit tehdä kahdeksan figuurin liikkeen, joka kattaa molemmat rinnat. Sitten kannattaa hieronta kosteusvoiteita, joissa on pyöreät liikkeet, esim. Manteliöljy, arganöljy, vehnänalkio, musta kumina, fenugreek, macadamia, kookosöljy tai oliiviöljy. Mitä muuta voit tehdä kaunis rintakuva? Hieronta karkealla frotte-käsineellä tai sienellä voi parantaa rintojen kuntoa, jos käytät samanaikaisesti balsamia tai oliiviöljyä.

Kuorinta ja naamarit – täyskaasu

Päivittäinen hoito ihon kosteudelle kestää kauniin ulkonäön. Koska tämä iho on herkkä ja ohut, ja se on helppo kuivata, on hyvä käyttää kermaa muun muassa: ivy, merilevää, hevoseläinten uutetta ja vihreää teetä nopeuttamaan uudistumista ja vahvistavaa ihon ja B-vitamiinien, A-, C- ja E-vitamiinin sekä kosteuttava kaakaovoi ja hyaluronihappo.

Joustavampien ja kosteuttavien hoitojen lisäksi myös kuorinta on hoito, joka on varattu rinnan iholle. Parhaat tulokset voidaan saavuttaa kotitekoisilla seoksilla, esim. Ananas tai päärynä. Aina kuolleen ihon kuorinnan jälkeen kannattaa käyttää ravitsemuksellista naamioa, joka tekee ihosta kosteutetuksi ja ravitsevaksi. On esimerkiksi naamiota hunajaa, oliiviöljyä tai kermaa.

Ruokavalio ja harjoitukset kauniita rintoja varten

Monta, jopa kiinteää ihoa riippuu siitä, miten syöt. Mikä on rintojen tärkein? Ensinnäkin, tervetuloa ryhmään B, joka löytyy maitotuotteista ja täysjyvätuotteista. Muita vitamiineja, joita ei pidä unohtaa, ovat A, E ja C, jotka suojaavat vapaita radikaaleja, hidastavat ihon vanhenemisprosessia. Tietenkin helpoin tapa löytää ne on hedelmiä ja vihanneksia. Erityisen tärkeä vihannes on porkkana, joka tarjoaa beetakaroteenia. Oikea kosteus auttaa myös parantamaan ihon ulkonäköä. On syytä muistaa, että äkillinen laihtuminen tai väsymys toimii huonosti, mikä aiheuttaa venytysmerkkejä ja lujuuden heikkenemistä.

Mitä ruokavalio antaisi sinulle ilman asianmukaista liikuntaa? Fyysisen aktiivisuuden rooli ihmiselämässä on korvaamaton. Myös toivomus nostaa ja kiinteät rinnat liittyy harjoitukseen. Perusta tässä ovat push-ups ja uinti, ja voit myös nostaa käsipainot. Raajojen lihasten vahvistaminen on ensimmäinen askel. Kuitenkin oikea, pystyasennossa on myös suuri vaikutus sen ulkonäköön.

Tunne koko tai miten valita rintaliivit?

Stanik on yksi tärkeimmistä asioista naisen vaatekaapissa, minkä vuoksi hänen valintansa tulee niin tärkeäksi. Oikein valittujen kuppien ja sovitetun kehän ansiosta rinnat pystyvät esittämään itsensä ja tuntemaan itsensä hyvin, mikä myös parantaa naisen hyvinvointia, mukavuutta ja itseluottamusta. Väärin valittu rintaliivit voivat aiheuttaa esteettisiä ongelmia: liian pieni puristaa ja muodostaa rinnat, kun taas liian suuri vääristää niitä rintakehän väärin.

Yksi rintaliivien perusparametreista on sen kehä. Rintojen alle mitattuna mitattava nauha, joka on sijoitettu suoraan rintojen alle, pitäisi antaa vastaus, mikä koko sopii täydellisesti rintojen tukemiseen. Kun mittaat, anna ilmaa ulos keuhkoista ja kiristä kupu niin, että se tarttuu melkoisesti ihoon, mutta ei riitä vaikeuttamaan hengitystä tai aiheuttamaan kipua. Tulos on pääsääntöisesti pyöristettävä alaspäin, esim. Kun ympärysmitta on 77 cm, tulos on aliarvioitu 75: een. Miksi tämä käytäntö? Kaikki, jopa laadukas rintaliivit, ovat venytettyjä.

Oikea piiri on yksi asia, mutta miten valita kulhoon? Mittauksen tulisi alkaa asettaa viivain vaakasuoraan syylien korkeuteen. Mittausnauhan tulisi tukea tukevasti rintaa. Tällöin tulosluku on oikea, sitä ei pidä aliarvioida tai liioitella. Kun yrittelet rintaliivit, taivuta alas ja kiinnitä se sitten löyhimmälle koukulle.

Sääntö on yksi: muuttamalla kehää suuremmaksi, kuppi vähenee. Tämä sääntö toimii molemmilla tavoilla, ts. Jos valinta kuuluu kapeammalle kehälle, sen jälkeen, kun tämä päätös on tarpeen suuremman kupin saavuttamiseksi.

Miten valita rintaliivit

Tapoja varmistaa, että rintaliivit sopivat täydellisesti rintoihisi, on olemassa muutamia. Ensimmäinen indikaattori on rintaliivin selkä, joka on vaakasuorassa, eli älä liikuta tai siirrä sitä käytettäessä. Katso sitten edessä, jos rinnat ovat hieman koholla. Hihnojen säätö ei ole hyvä ratkaisu, sillä ensiksi raidekorkeus on korjattava. Hihnat eivät pääse käsivarsistasi, rintojen paino lepää vain rungon alla olevasta kehästä. Seuraava askel on tarkistaa, että rinnat ovat täysin kupuissa. Varmuutta voidaan saada tarkastelemalla kainaloiden aluetta – jos pienet taitokset eivät muodostu siihen, kuppi on riittävän suuri. Kuitenkin, jos kuppi ryppyy tai taittuu, sen sijaan, että ympäröivät rinnat rinnan, se on liian löysä ja sinun on päästävä pienempään. Silloin huomiota tulisi kiinnittää luuttomuuteen ja siihen, miten he ovat. Se on optimaalinen, kun ne sopivat tasaisesti rintaan ja eivät ristissä päällekkäin missä tahansa paikassa. Heidän pitäisi olla rinnan alla ja sivulta järjestävät itsensä kuin ne olisivat keskellä kainaloa. Kiitos tämän järjestelyn, he eivät voi murskata ja nojata rintaan. Viimeinen vaihe on ottaa äkilliset liikkeet jo asetettuun ja napitettuun rintaliivitukeen, jonka avulla voit varmistaa oikean koon. Jos rintaliivit pysyvät paikoillaan rinteessä, röykkiöllä tai kierteellä kehossa ja rinnat eivät pääse irti, rintaliivi on todennäköisesti valittu oikein.

Kysymys ”miten valita rintaliivit” kysyy monet naiset. Oikein valittu alusvaate pystyy parantamaan hyvinvointia ja mukavuutta ja antamaan turvallisuuden tunteen. Sekä tämä että hoitohoitojen säännöllinen hoito sekä asianmukaisen ruokavalion ja liikunnan hoito takaavat sinulle mahdollisuuden nauttia täydellisistä, muotoilluista ja kauniista rintoista.