Terveellisen painonpudotuksen säännöt

Monet ihmiset, varsinkin kesäisin, joutuvat laihduttamiseen. On käynyt ilmi, kuitenkin, että se ei ole niin yksinkertaista, ja näyttäviä vaikutukset päättyvät rajoittava ruokavalio, sillä useimmat takaisin entiseen merkitystä, ellei sen kasvua. Joten mitkä ovat yleisimmät laihtuminen aikana tehdyt virheet? Mitä tehdä yo-yo-efektin välttämiseksi.

Yleisimmät laihtumisen virheet – mitä sinun ei pitäisi tehdä?

Sinun on aloitettava siitä, että ruokavalio on yksinkertaisesti tapa syödä ja liittyy väärin laihdutusprosessiin. Tietenkin rationaalinen ruokavalio voi johtaa painonpudotukseen, jos olet aiemmin tehnyt ravitsemuksellisia virheitä. Painonpudotuksen ottaminen huomioon, eräät ainesosat ruokavaliosta poistetaan usein. Sillä välin on välttämätöntä antaa keholle sekä proteiineja, rasvoja että hiilihydraatteja. Et tietenkään voi unohtaa vitamiineja, makroja ja mikroelementtejä. Tietenkin sinun on poistettava kokonaan haitalliset aineet tai ainakin vähennettävä niiden kulutusta mahdollisimman korkealle. Lisäksi täydellisestä poistamisesta proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien, yleisin virhe toimitetaan kehon liian vähän kaloreita. Tämä johtaa merkittävään aineenvaihdunnan vapauttamiseen ja rasvan varastointiin. Vaikka aluksi laihdut menettää vettä ja lihasmassaa kehosta, jossakin vaiheessa paino tulee, koska keho puolustaa itseään nälkään. Hidas aineenvaihdunta huolimatta rajallisten rajoittavien laihduttaminen on jotenkin pelastaa elin, joka kuluttaa saman lisääntymisestä huolimatta kalorimäärää. Tämä johtaa yo-yo -vaikutukseen. Toinen virhe on ravintokuidun saannin väärinkäyttö sekä muut aineet, joiden on tarkoitus stimuloida suoliston peristaltiikkaa. Tämä johtaa siihen, että koko aineenvaihduntaa säätelyhäiriön ja krooninen ummetus ja ripuli, ja menetys kehon vettä ja puutteellinen vitamiineja, erityisesti A-vitamiini ja B12-vitamiinin, joka tässä tapauksessa eliminoituu ulosteeseen.

Terveellinen laihtuminen – käytä ruokavalioon liittyviä palveluita tai noudata perussääntöjä

Kilokaloreiden kysyntä lasketaan BMI: n ja elämäntavan perusteella käyttäen sopivaa muuntokerrointa. Ikä on myös otettu huomioon. Myös ravitsemusterapeutti tarkastaa ruumiin koostumuksen eli veden määrän, lihasmassan ja rasvan kehossa määrittäessään ruokavaliota. Tämän perusteella sekä tutkimuksen perustutkimuksista, esimerkiksi ruoka-allergiasta, on mahdollista selvittää, mikä ruokavalio sopii tietylle henkilölle. Jos kärsit ruoka-allergiasta tai kroonisesta sairaudesta, vierailu ruokavalioon, jos haluat päästä eroon ylimääräisestä painosta, on edes välttämätöntä. Kuitenkin terveet ihmiset voivat kokeilla itsenäistä ruokavaliota noudattaen perussääntöjä. Tärkein näistä syödään useammin, mutta vähemmän. Usein haluamme olla täynnä, rajoittamalla aterioiden määrää. Se on yksinkertainen tapa varastoida rasvaa ja ylimääräistä vettä huonoina ruokailutottumuksina. On syytä syödä 5 kertaa päivässä. Vihanneksia ja hedelmiä tulee syödä joka aterian, 5 kertaa päivässä. Älä käytä enemmän kuin yksi annos lihaa päivässä. Sekoita lihaa ilman rasvaa tai keitä höyryä mahdollisimman usein. Jokaisen aterian tulisi tarjota osa proteiineista, monimutkaisista hiilihydraateista ja kahdesti päivässä on lisättävä aterioihin kasvirasvoja, mieluiten salaatteihin. Kuten kaikki tietävät olevan vähiten kuluttavat yksinkertaisia ​​sokereita, jotka vastaavat äkillisiin nälkään, koska ensimmäinen syy puhkeamisen insuliinia vereen, ja sitten nopea väheneminen ja äkillinen nälkä. On hyvä sisällyttää kalat ruokavalioon, joka on runsaasti omega-3: ää, kuten lohia, makrillia tai tonnikalaa. Transrasvojen sisältävät rasvaiset elintarvikkeet, jotka ovat yksinkertainen ateroskleroosin reitti, on kuitenkin suljettava kokonaan pois. Perusta syödä aamiaista, koska aamulla aineenvaihdunta herää ja syö liian myöhään eikä syö iloa yöllä. Tietenkin sinun pitäisi juoda paljon vettä, joka poistaa myrkkyjä kehosta – noin 1, 5 – 2 litraa, ja kesällä jopa enemmän. Sinun on myös nukkuttava, koska häiriintynyt hormonitalous johtaa myös aineenvaihdunnan ja painonnousun häiriöihin. Nämä ovat tärkeitä sääntöjä, jotka sinun on tiedettävä.

Palavat kalorit tai painonpudotus

Joitakin tapoja polttaa nopeammin. Sinun ei kuitenkaan pidä liioitella sitä. On syytä juoda 1 kuppi ilman sokeria päivässä. Voi auttaa jogurttia, joka sisältää eläviä bakteereja ja on suotuisa vaikutus suoliston peristaltiikan, ja hedelmät ja vihannekset ovat ravintokuidun lähde, mutta se ei saa kuluttaa enemmän kuin on suositeltu, eli enintään 30 g. Määrä komponentin kunkin tuotteista löytyy kaloreita ja etikettejä. Voit myös neuvotella ravitsemusterapeutin kanssa. Kaloreiden polttaminen, tietenkin, tukee myös liikuntaa. On syytä käyttää vähintään 40 minuuttia päivässä. Heidän ei tarvitse olla voimakkaita harjoituksia, se voi olla kävely tai pohjoismatkailu tai jopa tavallinen kävely. Jos haluat kuitenkin laihduttaa merkittävästi järkevää ruokavaliota, sinun on otettava mukaan aerobinen liikunta. Pyöräily ja uinti ovat hyviä esimerkkejä.

Terveellinen ja rationaalinen ravitsemus on avain ohut luku. Siksi on syytä noudattaa yllä olevia sääntöjä.